Hírek

Babák a polcokon + Ruhák és figurák!

   

   

A mai nap folyamán is rengeteg hír érkezett, hírtelen nem is tudtam hogyan is tömörítsem a címet egy sorba, de végül megszületett ez a cikk is! Ma érkeztek meg a  hivatalosan is az online webshopokba és boltokba az alap babák, illetve akciófigurák. Hozzáteszem, hogy valamelyik nap találtam egy képet, amin DC Super Hero Girls-es ruhák láthatók és mind nagyon kretív, szívesen viselném. A babák ára 20 dollár körül mozog, azaz 5000-6000 forint közt, míg az akció figuráké 2000-3000 forint közt. Azért elég jó az áruk, remélem Magyarországon is így lesz! Egyéb képekkel is meglepünk titeket, csak görgessetek lejjebb!

2016.02.28. 21:33, Elkie

E-mail + Dobozos képek és megjelenések

   

Sziasztok szuperhősök! Találtam egy képet, ami viszonylag rossz minőségű, de a Super Hero High található rajta játékszettként, ami elég jól sikerült, ahogy látom könnyen hozzá lehet férni és hát mi tagadást? Elég jól sikerült, remélem a későbbiekben hivatalos promo képek is jelennek, majd meg, amik talán jobb minőségűek is lesznek. A galéria dobozos képekkel is bővült, amik szintén nem valami jó minőségűek, viszont jobbak, mint a sulié. A figurákról is töltöttem fel képeket, mert úgy gondolom, hogy talán most kell a legtartalmasabbnak lennie a galériának és iparkodnom kell, hogy ezt elérjem.

Mivel most kezdtem el az oldalt komolyabban fejlesztgetni, ezért úgy éreztem, hogy szüksége van portálunknak egy e-mail címre, amin kersztül fontosabb dolgokat is megbeszélhetünk, illetve ezentúl ide lehet a ti küldtétekhez beküldeni és stb. Kérdéseket, véleményeket a chatbe várunk, az ilyesmiket felesleges lenne e-mailbe elküldeni. E-mail cím: dcsuperherogirlshungary@gmail.com

2016.02.27. 19:53, Elkie

Új promo és rajongói képek

Sziasztok szuperhősök! Újabb képekkel bővült a galéria, ugyanis megjelent kettő szereplőről is egy-egy teljes promo képsorozat, illetve, (hogy behozzam a lemaradást) feltöltöttem a Toy Fair-on fényképezett rajongói képeket. Poison Ivy fényképeiből 9db érkezett, míg Harley-éból 8db. További képeket  a galériában találtok, ez csak egy kis ízlelítő volt!

   

   

2016.02.26. 22:11, Elkie

A hónap hőse Wonder Woman + Galéria

A hónap hőse címét ezúttal Wonder Woman nyerte el, aki kedves, erős, barátságos és nagyon bátor. A videó elején két képet is tekinthettünk meg, hogy hogyan nézett ki kisebb korában Wondy, ami számomra meglepő volt, mert még "hónap hőse"-s  videóba nem láthattunk ilyesmit, de egész jól sikeredett és remélem, majd a többi szuperhősről is lesz ilyesmi.

Ne feleddjük, hogy még mindig tart a DC Super Hero Girls hét és azt instagram továbbra is posztolja a szuperebbnél szuperebb képeket ez alkalmából!

Na és még nem említettem, hogy az oldalnak galériája nyílt, ami nem Tumblr-n tenkinthető meg, maradjunk annyiban, hogy az csak egy Tumblr oldal. Szóval egy újat nyitottam, amin, majd jobban lehet tájékozódni és sokkal több funkcióval szolgál mint a Tumblr. Tekintsétek meg itt!

2016.02.26. 21:17, Elkie

Batgirl baba és akció figura bemutató

Sziasztok! Újra visszatértünk friss és újult erővel, és elnézéseteket kérjük, hogy ilyen sokáig nem törődtünk a bloggal csak mind a kettőnknek elég sok dolga volt mostanában. De most újra firss hírekkel szolgálhatunk nektek. Nem régiben megjelent egy bemutató videó a Batgirl babáról és akció figuráról is. Nektek, hogy tetszik? 

2016.02.22. 18:58, Ash

Akció figurák, babák

Címkék: Babák Figurák 2016

Új akció figurákkal bővültünk, azaz megérkeztek a 2016-os kollekciók nevei, nem hinném, hogy a későbbiekben több babát kapunk majd, de az most-már nagyon idegesít, hogy Katanáról semmi hír nincs, az is  Lehet, hogy San Diego Comic Con lesz, de ki tudja milyen gondolatok járnak manapság a Mattel fejében?

2015.10.27. 09:15, Elkie

Új epizód: CRAZY QUILTIN'

Címkék: Videók Epizódok

Új epizód jelent meg, amit még nem töltöttek fel YouTube-ra, csak a hivatalos oldalon tekinthető meg. A képre kattintva megnézhetitek, szerintem nagyon rövidek az epizódok, viszont ez már a negyedik. Nektek hogy tetszik? Chat-be megírhatjátok véleményeteket!

2015.10.23. 20:29, BatGirl

Új képek a galériában!

Új képek kerültek fel a Tumblr galériába, amin az akció babák vannak PNG képeken, Katanáról mág semmi hír nem érkezett és szerintem nem is fog egy darabig. Az is lehet, hogy Comic Con lesz vagy valami ilyesmi, vagy már nem is tekintik Katanát a csapat tagjaként? Bármi lehetséges, miest hallanátok Katanáról hírt kérlek benneteket, hogy szoljatok nekünk Chat-en keresztül! Köszönjük szépen!  

 

2015.10.22. 17:48, Elkie

Egy kis friss

Letölthető a .hivatalos oldalról végre a "Wonder Woman a Szuperhős Suliban", természetesen angol nyelven aki le szeretné tölteni kattintson ide! Jó olvasgatást (már aki tud angolul)!

  

Utólag hoztam most nektek egy kis régebbi frisset, azaz pár képet az idei Exluzív NYCC figuráról. Ahogy a babákat, ezt is a Mattel gyártotta, szerintem kissé gyengére sikeredett, mert ahogy én ismerem a gyártót, ennél sokkal jobbat tudna hozzuk fel példának a Monster High vagy az Ever After High babákat, figurákat stb..

 

2015.10.22. 16:55, Elkie

Új Bevezető

Sziasztok Szuperhősök! Megjelent pár nappal ezelőtt egy kis bemutató videócska, amiben beszélnek kicsit  a szereplőkről is, illetve az iskoláról is. Aki tud angolul az nyílván többet fog érteni ebből az egészből, de aki nem annak figyelmébe ajánlom a "Szereplők" menüpontot, mert ott leírtunk pár dolgot a karakterekről.

2015.10.20. 18:37, Elkie

New York Comic Con videó

Sziasztok Szuperhősök! Nem rég töltötte fel ezt a videót, a hivatalos csatorna, amiben összevágtak pár pillanatot a New York Comic Con rendezvényről. Rengetegen voltak ott, pedig csak pár hete kezdődött el hivatalosan a DC Super Hero Girls. A lényegek lényege, hogy végre mi is bepillantást nyerhetünk a rendezvénybe.

2015.10.13. 13:02, Elkie

Új promo kép!

Egy új promo kép látott napvilágot, azaz megjelent az első hivatalos, szép, tiszta promo kép, amin a DC Super Hero Girls babák láthatóak. Szerintem jól néznek ki, bár a Mattel-től ismételten többet vártam, mondjuk nem néznének ki úgy se valami jól, hogy, ha olyan fejük lenne, mint az EAH babáknak...Az Extrák menüpont alatt hamarosan megnyílik, a "Babák" menüpont is!...Nekem Bumblebee nagyon, de nagyon tetszik, olyan mintha egy elé ember lenne. Nektek ki tetszik a legjobban? -Mégtöbb képért nézzetek fel a Galériánkba!

2015.10.07. 17:10, Elkie

Ki a kedvenc szereplőd? - Szavazás

A címet olvasva rájöhettetek, hogy ebben a cikkben egy szavazásról lesz szó. Ezt a szavazást az "Extrák" menüponton keresztül érhetitek el. Annyi a dolgotok, hogy kicsit lejebb lapoztok és ott is van szép nagyban az a kérdés: "Ki a kedvenc szereplőd?". Következőleg bal oldalra rakom majd a szavazást, hogy megtaláljátok...

2015.10.07. 11:59, Elkie

Extrák menüpont frissítve!

Frissítettem az Extrák menüpontot, mostmár van "Ti küldtétek" menüpont is azon belül. Illetve kész van a "Mellék szereplők" menüpont is. Ha még több érdekességre vágytok nézzetek fel az "Extrák" menüpontra!

2015.10.06. 11:16, Elkie

Első webepizód

Címkék: Webepizódok

Épp 1 órája töltötte fel a hivatalos Youtube csatorna ezt a kis bemutató videót, emellett a hivatalos weboldalt is frissítették nézzétek meg mindenképp! ...Visszatérve a videóhoz; az intro nagyon ötletes és kidolgozott, de az animációval nem vagyok megelégedve. Ti mit gondoltok?...És egy fontos kérdés: Vajon lesz magyarul is?

2015.10.01. 19:36, Elkie
 
Legfrissebb képek

 
Projektek

DC Super Hero Girls: Date with Disaster

Típus: Képregény
Megjelenés: 2018.02.06.
Írta: Shea Fontana
 

DC Super Hero Girls Webepizódok - 05. Évad

Típus: Websorozat
Státusz: Folyamatban
Megjelenés: 2018.08.02.
Epizódok száma: 6
 

Lego Tini szuperhősök: Gonosz Gimi

Típus: Film
Hossz: 1 ó 14 p
Megjelenés: 2018.05.15.
Magyar megjelenés: 2018.05.23.

 

 
Chat
 
Elit Szuperhősök

         

Feltételek

 
Adatok
Oldalnév DC Super Hero Girls Hungary
Szerkesztő Ash, Elkie
Nyitás 2015.08.01.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Elkie
Köszönet Linda

A DC Super Hero Girls Hungary egy nem hivatalos magyar rajongói oldal, amely a kezdetek óta rendelkezésére áll a sorozat kedvelői, rajongói számára. - Az oldalon található minden tartalom és kép az oldal tulajdonát képezi. TILOS elvinni azokat, illetve megkérdezés nélkül felhasználni! 

Bejelentkezés