Hírek

Egy kis friss

2015.10.22. 16:55, Elkie

Letölthető a .hivatalos oldalról végre a "Wonder Woman a Szuperhős Suliban", természetesen angol nyelven aki le szeretné tölteni kattintson ide! Jó olvasgatást (már aki tud angolul)!

  

Utólag hoztam most nektek egy kis régebbi frisset, azaz pár képet az idei Exluzív NYCC figuráról. Ahogy a babákat, ezt is a Mattel gyártotta, szerintem kissé gyengére sikeredett, mert ahogy én ismerem a gyártót, ennél sokkal jobbat tudna hozzuk fel példának a Monster High vagy az Ever After High babákat, figurákat stb..

 

Új Bevezető

2015.10.20. 18:37, Elkie

Sziasztok Szuperhősök! Megjelent pár nappal ezelőtt egy kis bemutató videócska, amiben beszélnek kicsit  a szereplőkről is, illetve az iskoláról is. Aki tud angolul az nyílván többet fog érteni ebből az egészből, de aki nem annak figyelmébe ajánlom a "Szereplők" menüpontot, mert ott leírtunk pár dolgot a karakterekről.

New York Comic Con videó

2015.10.13. 13:02, Elkie

Sziasztok Szuperhősök! Nem rég töltötte fel ezt a videót, a hivatalos csatorna, amiben összevágtak pár pillanatot a New York Comic Con rendezvényről. Rengetegen voltak ott, pedig csak pár hete kezdődött el hivatalosan a DC Super Hero Girls. A lényegek lényege, hogy végre mi is bepillantást nyerhetünk a rendezvénybe.

Új promo kép!

2015.10.07. 17:10, Elkie

Egy új promo kép látott napvilágot, azaz megjelent az első hivatalos, szép, tiszta promo kép, amin a DC Super Hero Girls babák láthatóak. Szerintem jól néznek ki, bár a Mattel-től ismételten többet vártam, mondjuk nem néznének ki úgy se valami jól, hogy, ha olyan fejük lenne, mint az EAH babáknak...Az Extrák menüpont alatt hamarosan megnyílik, a "Babák" menüpont is!...Nekem Bumblebee nagyon, de nagyon tetszik, olyan mintha egy elé ember lenne. Nektek ki tetszik a legjobban? -Mégtöbb képért nézzetek fel a Galériánkba!

Ki a kedvenc szereplőd? - Szavazás

2015.10.07. 11:59, Elkie

A címet olvasva rájöhettetek, hogy ebben a cikkben egy szavazásról lesz szó. Ezt a szavazást az "Extrák" menüponton keresztül érhetitek el. Annyi a dolgotok, hogy kicsit lejebb lapoztok és ott is van szép nagyban az a kérdés: "Ki a kedvenc szereplőd?". Következőleg bal oldalra rakom majd a szavazást, hogy megtaláljátok...

Extrák menüpont frissítve!

2015.10.06. 11:16, Elkie

Frissítettem az Extrák menüpontot, mostmár van "Ti küldtétek" menüpont is azon belül. Illetve kész van a "Mellék szereplők" menüpont is. Ha még több érdekességre vágytok nézzetek fel az "Extrák" menüpontra!

Első webepizód

2015.10.01. 19:36, Elkie
Címkék: Webepizódok

Épp 1 órája töltötte fel a hivatalos Youtube csatorna ezt a kis bemutató videót, emellett a hivatalos weboldalt is frissítették nézzétek meg mindenképp! ...Visszatérve a videóhoz; az intro nagyon ötletes és kidolgozott, de az animációval nem vagyok megelégedve. Ti mit gondoltok?...És egy fontos kérdés: Vajon lesz magyarul is?

DC Super Hero Girls figurák!

2015.10.01. 19:09, Elkie
Címkék: Mattel Figurák Baba

 

Megérkeztek végre a DC Super Hero Girls akció figurák! A kiadás dátumáról semmit nem lehet tudni, de a lényeg, hogy a promo képek megjelentek. Nekem nem nagyon jönnek be, és Katanát hiányolom...vajon mi történt vele? Én a Mattel-tól sokkal többet vártam, de fogjuk rá, hogy ezek csak amolyan figurák és lesz még ennél jobb is. Nektek, hogy tetszenek?

Biógráfiák magyarul

2015.08.01. 10:52, Elkie

Lefordítottuk a lányok biógráfiáját úgy, hogy mostantól már magyarul is megtudjátok őket tekinteni a szereplők részben, valamint hamarosan az extrák menüpont is elkészül, de még sok-sok munka van vele...

Megnyitott az oldal!

2015.07.31. 22:45, Elkie, Ash
Címkék: Design Nyitás

Pár napos szerkezgetés után hivatalosan is bejelentem, hogy megnyitott az oldal. Szuper jó tartalmak érhetők el ezzel a vadi új sorozattal kapcsolatban és extra információk kezdve a szereplőkkel! Aki esetleg nem tudná a DC Super Hero Girls című rajzfilmről szól ez az egész oldal, ami a Mattel, a DC Entertainment, a Warner Bros. Animation és a Warner Bros. Consumer Products összefogásával készül...

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Legfrissebb képek

 
Projektek

DC Super Hero Girls: Date with Disaster

Típus: Képregény
Megjelenés: 2018.02.06.
Írta: Shea Fontana
 

DC Super Hero Girls Webepizódok - 04. Évad

Típus: Websorozat
Státusz: Folyamatban
Megjelenés: 2018.01.18.
Epizódok száma: 18
 

Lego Tini szuperhősök: Agymosás

Típus: Film
Hossz: 1 ó 15 p
Megjelenés: 2017.08.08.
Magyar megjelenés: 2017.08.30.

 

 
Chat
 
Elit Szuperhősök

         

Feltételek

 
Adatok
Oldalnév DC Super Hero Girls Hungary
Szerkesztő Ash, Elkie
Nyitás 2015.08.01.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Elkie
Köszönet Linda

A DC Super Hero Girls Hungary egy nem hivatalos magyar rajongói oldal, amely a kezdetek óta rendelkezésére áll a sorozat kedvelői, rajongói számára. - Az oldalon található minden tartalom és kép az oldal tulajdonát képezi. TILOS elvinni azokat, illetve megkérdezés nélkül felhasználni! 

Bejelentkezés