Hírek

Top 10 Batgirl pillanat

2018.02.27. 17:30, Ash

Sziasztok Szuperhősök! A mai napon kaptunk egy huszonnyolc perces Top 10 Batgirl Moments videót, amiben értelemszerűen Batgirl tíz legjobb pillanatát láthatjuk az eddigi webepizódokból.

batgirl és batmobil promo képek

2018.02.24. 13:11, Ash

   

Sziasztok Szuperhősök! Megjelentek az új Batgirl és Batmobil játékszettnek a promóciós képei, ami az Amazonon június elsejétől válik elérhetővé. Sajnos egy újabb budget Batgirl babát kaptunk hozzá, amely csak vállból és combból hajlítható és a nadrágja/harisnyája, valamint a felsője is csak festve van.

Fish out of water: második rész

2018.02.22. 17:25, Ash

Sziasztok Szuperhősök! Megérkezett az e heti webepizód, a Fish Out of Water második része. Mindemellett mai napon egy kicsit ügyködtünk a szereplők menüben, ahol mostantól megtaláljátok majd a főszereplők, illetve a mellékszereplők biográfiáját is. A főszereplők közül mától mindenkinek meglelitek a magyar leírását, míg a mellékszereplőknél egyenlőre Starfire, Cheetah, Hawkgirl, Frost és Catwoman "életrajza" közt tudtok válogatni.

New york toy fair: harmadik nap

2018.02.19. 19:14, Ash
Címkék: NYTF Baba

   

Sziasztok Szuperhősök! A mai nap folyamán megjelentek közelebbi képek is az idei New York Toy Fairen kiállított babákról, Instagramon. Az eseményen készült további fotókat megtekinthetitek a galériánkban.

Új babák a boltok polcain

2018.02.18. 11:37, Elkie

   

Sziasztok Szuperhősök! Tegnap a Toys"R"Us boltok polcain megjelent egy új Wonder Woman baba játékszett motorjával és a kisállatkájával. Emellett egy szintén új Wonder Woman és Supergirl babát találtak a Walmart üzleteiben, amit az utolsó fotón láthattok.

New York Toy Fair Első Nap

2018.02.18. 10:24, Ash
Címkék: NYTF Baba

Sziasztok Szuperhősök! Tegnap megkezdődött az idei New York Toy Fair. Egyenlőre egyetlen egy képpel szolgálhatunk számotokra a DC Super Hero Girls részlegről, amin egy új kollekció három babáját láthatjuk, valamint újabb budget babákat.

FISH OUT OF WATER: Első Rész

2018.02.15. 17:32, Ash

Sziasztok Szuperhősök! Elérkeztünk egy újabb csütörtökhöz ismét, ami azt jelenti, hogy ezáltal egy új webepizódhoz is, ami a Fish Out of Water Part 1 címet viseli. Ismételten egy újabb különkiadást kaptunk, amit gyanítok, hogy szintén 4 részből fog állni, akárcsak a Ring Me Maybe.

ÚJ SZERZEMÉNYEK

2018.02.14. 16:15, Ash

   

Sziasztok Szuperhősök! Október óta most először sikerült újabb babákra szert tennem, ráadásul még egész jó árban is. A napokban jelent meg a Mattel tavaszi/nyári katalógusa és ezzel együtt néhány boltban az új DC Super Hero Girls kollekció is, amibe babák terén már Cheetah és Katana is beletartozott Poison Ivy, Bumblebee, Harley Quinn, Supergirl, Starfire, Wonder Woman és Batgirl mellett. Mondanom sem kell, hogy egyből kaptam a lehetőségen és rendeltem is újabb 4 babát, akik nem mások, mint Cheetah, Katana, Frost és Harley. A további képeket róluk a galériában megtaláljátok.

Tavaszi Mattel Katalógus

2018.02.12. 18:38, Elkie

   

Sziasztok Szuperhősök! Pár perce jelent meg a Mattel 2018-as tavaszi katalógusa. Nem kétség, hogy a lányok részlegén a DC Super Hero Girls is helyet kapott. Méghozzá olyan babák fognak érkezni Magyarországra, mint Katana, Cheetah vagy az újabb figura sorozat. Néhány webáruház polcain már meg is találhatjátok őket.

ÚJ KINÉZET

2018.02.11. 19:35, Ash
Címkék: DESIGN Oldal

Sziasztok Szuperhősök! Több mint 2 év után az oldal végre új kinézetben pompázik. Sajnáljuk, hogy ilyen sokat kellett várni az új designra, viszont elég elfoglaltak voltunk az utóbbi 1.5 évben, így a blogra már nem maradt túl sok időnk. Ahogy az előző kinézetet, úgy ezt is ismét Batgirl-nek köszönhetjük. Ha esetleg valakinek hiányozna a régi, akkor ez mellett az Oldal menüben megtalálja az eddigi kinézeteket.

Ring Me Maybe: Negyedik Rész

2018.02.08. 23:24, Ash

Sziasztok Szuperhősök! Mivel itt a csütörtök, ezért felkerült az újabb DC Super Hero Girls webepizód a hivatalos csatornára. Ezenkívül kedden feltöltöttem a youtube csatornánkra az összes eddig még visszamaradt szinkronos részt a 2. évadból, tehát aki még eddig nem látta volna őket, akkor most ide kattintva nyugodtan megtekintheti az epizódokat. 

Indul a negyedik évad?

2018.02.04. 11:25, Ash

Sziasztok Szuperhősök! A várva várt 4. évad végre kezdetét vette január 18-án és az első 3 epizód már fel is került a hivatalos DC Super Hero Girls youtube csatornára. 

ÚJDONSÁGOK

2017.12.01. 22:44, Ash
Címkék: Baba Promó képek

   

Sziasztok Szuperhősök! Ahogy láthattátok az utóbbi időben nagyon elvagyunk maradva a friss hírek kiposztolásával, mivel mostanában mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk. Ebben a posztban viszont megpróbálom pótolni a novemberi elmaradásainkat, szóval vágjunk is bele, ugyanis rengeteg újdonság érkezett! Először is kaptunk új minifigura szetteket, melyekben a főszereplők és házi kedvenceik találhatóak. Babák terén sem lehet okunk panaszra, hisz rengeteg újdonság van ott is, ezek közé tartoznak a Masquarade Ball babák, a Roller Derby babák, a Gymnastic babák és az Action Change babák is.

HAWKGIRL PROMÓ KÉPEK

2017.10.15. 21:19, Ash

   

Sziasztok Szuperhősök! Tegnap megjelentek a Hawkgirl baba promó képei, viszont nekem egy dolog nagyon szemet szúrt benne, hogy sajnos ez a baba már festett felsőt kapott. Ezenkívül hamarosan várható lesz egy új menüpont, ahová az eddig beszerzett babáimról fogom feltölteni a képeket, szóval nem sokára hozok részletesebb képeket Wonder Womanről, Starfireről, Supergirlről és Batgirlről.

CHEETAH PROMÓ KÉPEK

2017.09.23. 09:40, Ash

Sziasztok Szuperhősök! Megjelent pár promó kép az új Cheetah babáról. Cheetah eredetileg a 2017-es SDCC baba volt Wonder Womannel együtt, viszont ahogy Katanát is kiadták később 'akció' babaként, úgy most Cheetaht is természetesen némi változtatással. A pulcsijának az ujjai fekete helyett rózsaszínek lettek, a varrást a nadrágján körbe lecserélték egy műanyag övre, valamint a sárga csíkok is lemaradtak a nadrág oldaláról. Más változtatásokat nem nagyon vettem észre az eredetihez képest, talán még annyi, hogy a kis kártyája nem lesz a doboz része.

   

 
Legfrissebb képek

 
Projektek

DC Super Hero Girls: Date with Disaster

Típus: Képregény
Megjelenés: 2018.02.06.
Írta: Shea Fontana
 

DC Super Hero Girls Webepizódok - 04. Évad

Típus: Websorozat
Státusz: Folyamatban
Megjelenés: 2018.01.18.
Epizódok száma: 18
 

Lego Tini szuperhősök: Agymosás

Típus: Film
Hossz: 1 ó 15 p
Megjelenés: 2017.08.08.
Magyar megjelenés: 2017.08.30.

 

 
Chat
 
Elit Szuperhősök

         

Feltételek

 
Adatok
Oldalnév DC Super Hero Girls Hungary
Szerkesztő Ash, Elkie
Nyitás 2015.08.01.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Elkie
Köszönet Linda

A DC Super Hero Girls Hungary egy nem hivatalos magyar rajongói oldal, amely a kezdetek óta rendelkezésére áll a sorozat kedvelői, rajongói számára. - Az oldalon található minden tartalom és kép az oldal tulajdonát képezi. TILOS elvinni azokat, illetve megkérdezés nélkül felhasználni! 

Bejelentkezés